2 मेनी गर्ल्स Fazilpuria | Badshah | 2 Many Girls Song Lyrics in Hindi & English | Hai Choriya Ghani Lyrics

Song2 Many Girls
SingerFazilpuria, Badshah
LyricsBadshah
MusicBadshah

Fazilpuria 2 Many Girls Badshah Lyrics: 2 Many Girls is a song sung by Fazilpuria, Badshah. 2 Many Girls song lyrics writer is Badshah. Music is by Badshah.

2 Many Girls Lyrics in Hindi

हैं छोरियाँ घनी
फाज़ीलपूरिया इन दी हाउस, इन दी हाउस
न कोई सी कमी, इट्स यो बॉय बादशाह

है छोरियाँ घनी, न कोई सी कमी
पर आंख मेरी, हैं तेरे पे धरी
तू आजा मेरी ओडी, क्यों दूर खड़ी
रे क्या ने तडपावे, नखरे दिखावे
है छोरियाँ घनी, न कोई सी कमी
पर आंख मेरी, हैं तेरे पे धरी
तू आजा मेरी ओडी, क्यों दूर खड़ी
रे क्या ने तडपावे, नखरे दिखावे
छोरियाँ घनी
2 मेनी गर्ल्स, टू 2 मेनी गर्ल्स
2 मेनी गर्ल्स, टू 2 मेनी गर्ल्स
2 मेनी गर्ल्स, टू 2 मेनी गर्ल्स
2 मेनी गर्ल्स, टू 2 मेनी गर्ल्स

हील तेरी ऊँची सी, ड्रेस तेरी गुच्ची से
तू हैं छोरी कैन ची, मन्ने तेरे मे रूचि से
क्या ने काटे काल जा, ना ना करे बेबी मान जा
रखवाला मैं बनू तेरे सामान का
है छोरियाँ घनी, न कोई सी कमी
पर आंख मेरी, हैं तेरे पे धरी
तू आजा मेरी ओडी, क्यों दूर खड़ी
रे क्या ने तडपावे, नखरे दिखावे

हैं छोरियाँ नहीं, येह
रे मैं एक नम्बर छोरा, दुनिया जाने मेरा तोरा
जितने की तू ले री कार, उतने की मेरे गल मे हार
किस से तू दर रही से, टेंशन क्या ने कर रही से
मेरी गले चाल, किन के चक्करा मे पड रही से
एक तेरा प्रेमी हु, मैं एक भोलेनाथ का
तू कान मे बता दे प्रोग्राम आज रात का
है छोरियाँ घनी, न कोई सी कमी
पर आंख मेरी, हैं तेरे पे धरी
तू आजा मेरी ओडी, क्यों दूर खड़ी
रे क्या ने तडपावे, नखरे दिखावे
है छोरियाँ घनी, न कोई सी कमी
पर आंख मेरी, हैं तेरे पे धरी
तू आजा मेरी ओडी, क्यों दूर खड़ी
रे क्या ने तडपावे, नखरे दिखावे
छोरियाँ घनी

बन जा मेरी न कर देरी
अरे क्या ने इतना ले रही हैं तू लोड बेबी गर्ल
मैं कहा छोड़ बेबी गर्ल
बन जा मेरी न कर देरी
अरे क्या ने इतना ले रही हैं तू लोड बेबी गर्ल
मैं कहा छोड़ बेबी गर्ल
बन जा मेरी न कर देरी
अरे क्या ने इतना ले रही हैं तू लोड बेबी गर्ल
छोड़ बेबी गर्ल, फाज़ीलपूरिया इन दी हाउस

2 Many Girls Lyrics in English

Hai choriyaan ghani
Fazilpuria in the house
Na koi se kami..

It’s Yo Boy Badshah!

Hai choriyaan ghani, na koi se kami..
Par aankh meri tere pe dhari
Tu aaja meri odi kyun door khadi
Re kyaane tadpaave, nakhre dikhaave (x2)

Hai choriyaan ghani

2 many girls, too too many girls
2 many girls, too too many girls (x2)

Heal teri oonchi sa
Dress teri Gucci sa
Tu hai chori kaim
Manne tere mein ruchi se
Kyaane kaate kaalja
Na na kare baby maan ja
Rakhwala main banu baby teri samaan ka

Hai choriyaan ghani, na koi se kami..
Par aankh meri tere pe dhari
Tu aaja meri odi kyun door khadi
Re kyaane tadpaave, nakhre dikhaave (x2)

Yeah!
Re main ek number chora
Duniya jaane mera tora
Jitne ki tu le ri car
Utne ke mere gale mein haar
Kis se tu dar rahi se
Tension kyane kar rahi se
Meri gale chaal
Kin ke chaakra mein pad rahi se
Ek tera premi hoon ek bholenath ka
Tu kaan mein bata program aaj raat ka

Hai choriyaan ghani, na koi se kami..
Par aankh meri tere pe dhari
Tu aaja meri odi kyun door khadi
Re kyaane tadpaave, nakhre dikhaave (x2)

choriyaan ghani..

Ban ja meri na kar deri
Arey kyaane itna le rahi hai tu load baby girl
Main kaha chhod baby girl (x3)

Fazilpuria in the house..

2 Many Girls Lyrics PDF Download

Lyrics PDF Download

Leave a Comment