Dårlig Vane – Vetsje Bedre Lyrics Norwegian

[Hook: Martin Hazy] x2
Eg har en livsstil de issje kan håndtere
E oppkjørt, holder det nede
Eg roper høyt ut: “Tjommi, gi meg flere”
Men issje skyld på meg, eg vet issje no’ bedre
Nei, nei
 
[Martin Hazy]
Borti hjørnet med noen damer eg har pratet med litt for lenge
Eg e så fåkket av shots og no’n drops så eg prøver på å knulle begge
Eg går på scenen fåkker stedet opp så fåkker eg opp byen med den gjengen. Hon prøver seg på hele laget mitt men eg tror snart at tøsen møter veggen
La de se og lære eg e dønn i siget, har et par miller på min ønskeliste. Eg ferdig med å hunte fitte, de e på pikken på no psyko shit og eg kødder issje
For min energi så må eg få betalt eg giddsje nåkke eg e for lat, null fan av prat eg går rett på sak. Etter to minutter har en flash start. Det kan issje gå fort nok, livsstilen min e nonstop. Eg bar smiler og ler når de kommer bort og spørr om eg har fått nok. Oppi kåken eg stinker godis og gjør stedet til en hotbox bare gi meg litt mer av alt så blir det godt nok!
 
[Hook: Martin Hazy] x2
Eg har en livsstil de issje kan håndtere
E oppkjørt, holder det nede
Eg roper høyt ut: “Tjommi, gi meg flere”
Men issje skyld på meg, eg vet issje no’ bedre
Nei, nei, nei
 
[Den fredelige apen]
Har noen folk som issje rapper, har noen folk som ikkje snakker, har noen folk som issje (???) de bare kjører og leverer. De e sje på no video og flexer sje på instagram. De bor sje på no fancy sted men flipper flere kilogram. Puller opp med OG’s i en helt svart Porsche. Hopper ut av bilen med en bag fullt av stæsjet, de glaner på oss når vi kommer opp i klubben og flexer. Hele gjengen e fåkket så vi burde gått med masker. Enten gnisser gjengen tenner eller lener vi som yams. Solgte sikkert te de, mor d e issje någe løgn. Spørr om kem eg e og du får svaret han e sjef. Ruller opp et partre og eg sender de t Haze
 
[Hook: Martin Hazy] x2
Eg har en livsstil de issje kan håndtere
E oppkjørt, holder det nede
Eg roper høyt ut: “Tjommi, gi meg flere”
Men issje skyld på meg, eg vet issje no’ bedre
Nei, nei, nei
 
[Fjordenkid]
Penger, boys oppi byen din vi bare stiller opp og hanker gælter inn. Livsstil på et jetliv 24 timer før vi smelter inn. Null kubb e på byen med no pupiller større enn no tinntallerken. Lager kaos bare siler på de, eier alt så d e hem t Bergen. Inn på klubben bare loker ut, ser på vitter noe mad blitz
Fotoshoot når vi stikker ut, de bare elsker synet av d der trynet mitt
Tøsen ville ri meg så eg ba hun kjøre full galopp
Holder hele natten med noen blåe evig-nonstop
Våkner opp og suser hem, slenger henne i en plastkopp
Gjengen svir noen hjerneceller ikkje nåkke pes
Hørte damen din vil feste med no DV71
 
[Hook: Martin Hazy] x2
Eg har en livsstil de issje kan håndtere
E oppkjørt, holder det nede
Eg roper høyt ut: “Tjommi, gi meg flere”
Men issje skyld på meg, eg vet issje no’ bedre
Nei, nei, nei
 

Leave a Comment