Lirik Lagu Anak Konco Dewe – RATNA ANTIKA

Kadhung terlanjur tuwek
Tambah suwi tambah elek
Tak tekati endang golek-golek
Tibake oleh anak konco dewek

Kadhung ati wis seneng
Arep ngomong mengo mingkem
Rasane abot nong cangkem
Awak grogi panas adem

Kepiye carane iso dolan neng omahe
Ra iso mbayangne umpomo pethuk bapake
Opo yo penake tak jak minggat wae
Ra ngurus masio ra oleh warisane

Kadhung terlanjur tuwek
Tambah suwi tambah elek
Tak tekati endang golek-golek
Tibake oleh anak konco dewek

Kadhung ati wis seneng
Arep ngomong mengo mingkem
Rasane abot nong cangkem
Awak grogi panas adem

Kepiye carane iso dolan neng omahe
Ra iso mbayangne umpomo pethuk bapake
Opo yo penake tak jak minggat wae
Ra ngurus masio ra oleh warisane

Leave a Comment