Lirik Lagu Marai Cemburu – VIA VALLEN

gumon lingguh jejer kowe
tak gagas tanganmu sibuk dolanan hape
mbok yo rodo ngelirik aku
opo ra ngerti yen aku kangen sliramu

wingi kowe uwis janji
kebiasaanmu ra bakal kok baleni
ngaplah olehku ngandani
opo ra kesel ben wektu ngobahne driji

pengen banting hapemu
lan tak taleni tanganmu
supoyo kowe ngerti gede roso tresnaku
sayang nggagaso aku

pengen banting hapemu
lan tak taleni tanganmu
supoyo kowe ngerti gede roso tresnaku
sayang nggagaso aku

gumon lingguh jejer kowe
tak gagas tanganmu sibuk dolanan hape
mbok yo rodo ngelirik aku
opo ra ngerti yen aku kangen sliramu

wingi kowe uwis janji
kebiasaanmu ra bakal kok baleni
ngaplah olehku ngandani
opo ra kesel ben wektu ngobahne driji

pengen banting hapemu
lan tak taleni tanganmu
supoyo kowe ngerti gede roso tresnaku
sayang nggagaso aku

pengen banting hapemu
lan tak taleni tanganmu
supoyo kowe ngerti gede roso tresnaku
sayang nggagaso aku

Leave a Comment