Medina – Rick Ross Lyrics Danish

Min mand har en swagger ligesom lille lille wayne, de snakker om han hver dag, fordi han er the man. Han hustler hele dagen, hustler hustler hele dagen. hus hus hus hus hus hus hustler hele dagen.
Han har en lang pik som alle pigerne vil have, men han giver den kun til mig når jeg vil jeg vil jeg vil smage. jeg vil have ham for mig selv, så piger pis pis nu af. pi pi pis pis pis nu af
 
Min mand har en swagger ligesom lille lille wayne, de snakker om ham hver dag fordi han er the man. Han hustler hele dagen, hustler hustler hele dagen. Hust hust hust hust hust hust hustler hele dagen
Alle mine veninder de er voldtægtsmænd, de fanger dig på klubben og så tager de dig med hjem. De stikker dig en flad og binder dig til deres seng, hvor de vil spis spis spise dig som en lollipop
 
Mine veninder og min mand de er er så slemme, de ved hvordan de holder byen i gang med deres penge. De flexer i en lex og kaster dodge fra den, ligesom rick ross er de bab bab bab bab
 
Min mand har en swagger ligesom lille lille wayne, de snakker om ham hver dag fordi han er the man. Han hustler hele dagen, hustler hustler hele dagen. Hust hust hust hust hust hust hustler hele dagen
Min mand har en swagger ligesom lille lille wayne, de snakker om ham hver dag fordi han er the man. Han hustler hele dagen, hustler hustler hele dagen. Hust hust hust hust hust hust hustler hele dagen
 

Leave a Comment